Tarieven

NEI sessies kunnen op afstand of in mijn praktijk aan huis plaatsvinden. Indien u gebruikt wilt maken van een pakket, kan u dat aangeven bij de intake. De korting wordt op het laatste factuur toegepast en is geldig per persoon.

Intake

Voor de intake trekken we 1.5 uur uit en komen we toe aan een eerste sessie.

€75

Vervolg consulten

Voor een vervolgconsult rekenen we een uur.

€75

Pakket van 4 consulten


€275

Reiskosten

Vanaf een straal van 5 km reken ik reiskosten incl. btw. 

€0.21

Behandelovereenkomst

Tijdens de intake nemen we samen een formulier door om uw klacht en gewenste situatie te specificeren. Aan de hand daarvan bespreken we hoe een traject eruit kan zien. Daarnaast vraag ik u de behandelovereenkomst te tekenen. In geval van kinderen onder de 16 jaar worden beide  ouders/voogden verzocht te ondertekenen. 

Met het ondertekenen van de behandelovereenkomst gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring.

Wkkgz

Nei praktijk Hopono is aangesloten bij het CAT, een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoet hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Ik val als CAT- Collectief therapeut onder Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: www.gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT -collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT -beroepscode. Voor meer informatie zie : www.gatgeschillen.nl/beroepscode/   

©2023 NEI praktijk Hopono in Tilburg
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.