Neuro Emotionele Integratie 


NEI is voor alle leeftijden! Het is een energetische methode waarbij je met behulp van een biotensor contact maakt met je opgeslagen emoties in je onderbewustzijn. Er wordt altijd gewerkt vanuit een klacht, belemmering, blokkade of trauma. Dat kan van alles zijn. Binnen NEI gaan we ervan uit dat deze klacht een symptoom is, een signaal van je lijf om aan te geven dat er iets in je onderbewustzijn aandacht vraagt. Door dit bewust te maken, gaat energie weer stromen.

NEI staat voor neuro emotionele integratie en is ontwikkeld vanuit verschillende oosterse en westerse geneeswijzen en methodieken zoals NLP en accupunctuur. 

Emotionele of fysieke trauma's worden opgeslagen in je energetisch geheugen. Dergelijke ervaringen kunnen je denken en doen beïnvloeden. Door de oorsprong van deze ervaringen en bijbehorende emoties op te sporen maken we het bewust. Daardoor ben je in staat tot het verwerken en loslaten van deze emotie of overtuiging. Dit geeft ruimte om je volle potentieel te benutten.

NEI is nooit te zwaar, je onderbewustzijn maakt zichtbaar wat jij op dat moment kan dragen en waar jij aan toe bent om te gaan helen. Herbeleving of lange praatsessies zijn niet nodig.

In de blog staan ervaringsverhalen om een beter beeld te geven van een sessie.

Verbroken verbinding en bewust ouderschap

Iedereen heeft zijn eigen geboorteverhaal. De emoties die zijn ontstaan in de baarmoeder en tijdens de geboorte zijn een blauwdruk voor de rest van je leven en de relaties die we krijgen. Om tal van redenen kan er in jouw geboorteverhaal sprake zijn van een verbroken verbinding.

Was je gewenst of niet, was er sprake van een vroeggeboorte of een keizersnede, een ziekenhuisopname of IVF? Door verbinding te maken met je eigen geboortepatronen, komt er ruimte om te helen.

Mocht je een kinderwens hebben dan is het mooi om bewust aandacht te geven aan je eigen verhaal. Door bewust te zijn van jou belemmerende overtuigingen, angsten of blokkerende emoties rondom zwangerschap en ouderschap, maak je ruimte voor het creeëren van nieuw leven.

Ook tijdens een zwangerschap is NEI een mooi middel om jou en jullie baby te ondersteunen.

©2023 NEI praktijk Hopono in Tilburg
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.